Utvikler organisasjoner
gjennom mennesker!

Ny forskningsrapport på persolog® Personlighetsmodell

29.03.2017 John Øyvind Livden 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre blogginnlegg:

Topp! Svært sannsynlig at jeg blir med neste år!

7. september 2017

I august hadde vi to flotte dager sammen med en engasjert gruppe sertifiserte brukere av persolog® Personfaktormodell.  Persologdagen 2017, og den påfølgende fordypningsdagen samlet ca. 20 mennesker fra ulike bransjer ...Les mer

En modell som ikke setter mennesker i bås

1. juni 2017

Professor John Geier, mannen bak persolog® Personlighetsmodell, ble en gang spurt om det største fortrinnet med modellen. Han hadde et svært tydelig svar: Mange andre vurderingsverktøy gir brukerene en endelig ...Les mer