Utvikler organisasjoner
gjennom mennesker!

Topp! Svært sannsynlig at jeg blir med neste år!

07.09.2017 John Øyvind Livden 0
Topp! Svært sannsynlig at jeg blir med neste år!

I august hadde vi to flotte dager sammen med en engasjert gruppe sertifiserte brukere av persolog® Personfaktormodell.  Persologdagen 2017, og den påfølgende fordypningsdagen samlet ca. 20 mennesker fra ulike bransjer på Park Inn Hotell ved Gardermoen.

Dette året ønsket vi å prioritere tid til sosialt felleskap og nettverksbygging ved siden av det rent faglige, og her deler vi noen av tilbakemeldingene vi har fått fra deltakerne.

 • God inspirasjon, og flott å få se mulighetene for bredde i verktøyet!
 • Spennende med innspill fra de andre deltakerne, og nyttige foredrag fra ulike bruksområder!
 • Mangfold, bli kjent med nettverket av trenere, heldag med topp middag til slutt!
 • Temaene var veldig relevante, spisset og vesentlig informasjon!
 • God repetisjon, og supre øvelser!
 • Praktisk tilnærming og mange gode tips til å ta med i egen trening!
 • Det var veldig bra å få innspill på hvordan vi kan bruke øvelser i arbeid med grupper. Ble også veldig imponert over det nye produktet innenfor endringsegenskaper…
 • Dyktige folk i sving! Bra med oppgaver og praktiske øvelser som synliggjør mål og hensikt med persolog og som er nyttige verktøy for bruk ut i virksomheten!

Her er noen synspunkter fra våre egne deltakere på hvorfor de mener at sertifiserte trenere bør prioritere persologdagen og fordypningsdagen:

 • Jeg tenker at det er helt avgjørende at enhver persologtrener skal delta på disse dagene. Både for å knytte bånd og mulig samarbeid til andre, men også for å øke kompetansen.
 • Det har noe med troverdighet til verktøyet og trenerens kompetanse. I Norge trenger vi flere brukere med høy kompetanse.
 • Fordypningsdagen er en fagdag for alle persologtrenere som ønsker å holde kvalitet i sin trening og levere i et krevende marked.
 • For at persolog skal vinne markedsandeler i Norge, er det viktig at vi kommer sammen og inspirerer hverandre, og deler egne erfaringer slik at vi sammen kan bli enda bedre.
 • For å friske opp kunnskap, lære mer av dyktige kursholdere og møte andre deltakere med erfaring i bruk av persolog.

Det er svært gledelig for oss i persologteamet at våre trenere og konsulenter ser verdien av å delta på faglig oppdatering.

Mer enn 85 %  av deltakerne på denne samlingen gav oss tilbakemelding om at sannsynligheten er svært høy for at de kommer til å prioritere dette arrangementet også neste år (resten sa det var ganske sannsynlig), og de gir arrangementet samlet sett en meget god karakter.

Vi gleder oss til å følge opp dette videre på ulike måter gjennom året som kommer, og i forberedelsene til persologdagen 2018.

Da håper vi å møte enda flere av trenerne våre, mange nye, og selvfølgelig DEG!

PS! Om du som leser denne artikkelen ennå ikke er sertifisert som persologtrener, vil jeg oppfordre  deg til å kontakte oss for en uforpliktende prat på telefon, eller gå direkte til kurskatalogen og melde deg på en av de kommende sertifiseringene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Andre blogginnlegg:

En modell som ikke setter mennesker i bås

1. juni 2017

Professor John Geier, mannen bak persolog® Personlighetsmodell, ble en gang spurt om det største fortrinnet med modellen. Han hadde et svært tydelig svar: Mange andre vurderingsverktøy gir brukerene en endelig ...Les mer