Workshop Resiliens

Hva har vært den største påkjenningen eller krisen i livet ditt så langt? Og hva hjalp deg med å komme deg gjennom dette? Hvordan kan mennesker som er blitt kastet inn i en personlig krise av Corona-situasjonen se fremover igjen?

Vi tror bestemt at nøkkelen til dette er å finne i en persons resiliens. Resiliens er en persons evne til å komme tilbake eller reise seg etter en påkjenning. Men hva er det som kjennetegner resiliente mennesker?

Fem kjennetegn ved resiliente mennesker:

«Mulighetstenkende»:

Resiliente mennesker er «mulighetstenkende». De ser endringsprosesser og kriser som en muligheter for endring.

Motstandsdyktige:

Resiliente mennesker er mer motstandsdyktig. Store utfordringer mestres godt. De blir ikke overbelastet så raskt og tåler også press bedre.

Innehar sinnsro:

Resiliente mennesker går gjennom livet med mer ro. Stressende og uforanderlige situasjoner aksepteres. I tillegg klarer de også å trekke opp klare grenser for å motvirke overbelastning.

Fleksible:

Resiliente mennesker er mer fleksible. De klarer å takle nye forhold og plutselige hindringer gjennom kognitiv fleksibilitet.

Følelsesmessig stabile:

Resiliente mennesker lar seg ikke stoppe selv om de får et «slag i trynet». Dette er viktig for å holde kursen mot målet.


Det er menneskene med resiliens som inspirerer oss, som gir oss mot og som blir forbilder for oss.


Resiliens er ikke noe vi er født med.

  • JA – noen mennesker blir født mer optimistiske.
  • JA – din oppvekst betyr noe.
  • JA – du har ikke kontroll på alt.

MEN – du har kontroll over livet ditt NÅ!

Og vi vil oppfordre deg til å bruke det. DU kan bestemme hvordan du vil fortsette. Vi vil at folk skal skjønne hvilke ressurser de har. Og vi elsker å se hvordan mennesker utvikler seg, blir sterkere og klarer å overvinne kriser.

Derfor tilbyr vi nå en workshop i  Resiliens.
En workshop der du blir kjent med deg selv på et helt nytt nivå.

I denne Workshopen får du en profil som viser DIN styrke innenfor 4 resiliensområder og 10 resiliensfaktorere. Du får også verktøy for å trene opp de faktorene DU er svakest på.

Bli med!

3 timer for NOK 2 500,-

Det er for tiden ikke satt noen spesifikk dato for workshop.

Er du interessert er det bare å ta kontakt!