Våre modeller og produkter

Til tross for stor teoretisk dybde og en kompleks bakgrunn, er persolog® modellene lette å forstå og de er veldig godt egnet for rask implementering i hverdagen. Dette resulterer i et bredt spekter av muligheter for bruk både personlig og i organisasjoner.

På bloggen kan du lese mer om bruk og erfaringer.

For å bruke våre modeller må du være sertifisert. Vi har en rekke sertifiserte trenere i Norge som tilbyr sine tjenester innen både coaching, lederutvikling, omstilling, rekruttering og teambygging.


persolog® Personfaktormodell

Dette er vår hovedmodell og flaggskip.

Forstå din egen adferd og bli bevisst hvordan andre oppfatter deg. Utvikle dine egne strategier for suksess ved å forbedre dine evalueringsferdigheter og oppnå tilfredsstillelse både i arbeids- og privatliv.

persolog®Personfaktormodell brukes i dag blant annet i lederutvikling, karriereveiledning, salgstrening, par tolking og medarbeideroppfølging.


persolog® Resiliens

Vår nyeste modell persolog®Resilliens gir deg en analyse på din motstandskraft og robusthet. Hvor godt tåler du endringer og livskriser?

Denne modellen gir deg 10 faktorer som påvirker din resiliens og strategier for å bygge sterkere resiliens.


persolog® Stressmodell

Stress er en del av våre liv, like naturlig som å pusse tennene eller å ta en dusj. Men hvordan blir vi oppmerksomme på at det blir for mye?

Med Persolog® Stress profil kan du gjenkjenne
arbeidsrelaterte stress faktorer og din egen stressadferd.

Lær deg å håndtere ditt stress bedre med seks ulike strategier.


persolog® Ungdomsprofil

persolog® ungdomsprofil er en kortversjon av personfaktormodellen. Den er spesialtilpasset for å kunne brukes på ungdom. Ungdomsprofilen er meget godt egnet for å jobbe med ungdommer både i organisasjonslivet og i skolen.

Profilen er brukt av både rådgivere, lærere, trenere og de som jobber i BUP og barnevern. Vi har utviklet en egen sertifisering og et eget program på dette som bidrar med godt faglig støttestoff i forhold til å gi ungdommen økt innsikt og forståelse rundt personlighet, atferd og kommunikasjon.


ABC boken

Få bedre selvinnsikt og forstå andre bedre med persolog®.

Denne boken gir deg innblikk i de fire atferdsdimensjonene. Den koster NOK 250 og kan bestilles her.